Grootkeuken-medewerker

Help je graag bij het bereiden van maaltijden: groenten reinigen, snijden en verwerken? Werk je graag in team en wil je bijleren op vlak van snijtechnieken, reinigen van vis, voorbereiden van vlees, ingredi├źnten inschatten?

Dan is een opleiding grootkeukenmedewerker geknipt voor jou!

Opleiding grootkeuken-medewerker

Doelstelling

Binnen de opleiding grootkeukenmedewerker krijgen de jongeren een basisopleiding in de verschillende taken van een grootkeuken zodat ze later als grootkeukenmedewerker in rusthuis, ziekenhuis, traiteurdienst, grootwarenhuis of restaurant kunnen tewerkgesteld worden.

Aanbod

 

Opleidingsfase

Kwalificatiefase

 

2

3

4

5

G.A.S.V.: Algemene Sociale Vorming

8

8

7

7

Godsdienst

2

2

2

2

Lichamelijke opvoeding

3

3

3

3

Totaal

13

13

12

12

B.G.V.: Beroepsgerichte Vorming

 

 

 

 

Grootkeukenmedewerker

Groepskoken, onderhoud grootkeuken, VVOH, bakken, woon en leef

19

19

20

20

Totaal

19

19

20

20

Algemeen totaal

32

32

32

32

Stages

In de kwalificatiefase worden stages georganiseerd:

 

  • in het 4de jaar: max. 15 dagen

 

  • in het 5de jaar: max. 30 dagen

┬ę Tom Bruylandt 2016 - Sint Franciscus School - Penitentenlaan 1, 9620 Velzeke - Telefoon 09/360 58 43 - directiesfs@sfsvelzeke.be

St-Franciscusschool

Velzeke